Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Jürgen Klopp egy százaléknyi esélyt ad a Liverpoolnak a Real Madrid ellen

MTI/EPA/Kiko Huesca
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Háromgólos hátrányból indul a Liverpool szerda este, ráadásul a Bernabéuba látogatnak.

Habár a Liverpool három héttel ezelőtt csúnya vereségbe szaladt bele az Anfield Road-on, azóta mutatott kisebb-nagyobb életjeleket a csapat, a legjelentősebb kétségtelenül a Manchester United ellen aratott 7-0-s győzelem volt.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Klopp csapatában tehát ott lehet a meglepetés ereje, és ne feledjük, 2019-ben már megtréfált egy spanyol együttest, a Barcelonát akkor a Camp Nouban győzte le 4-0-ra, a hazai 3-0-s fiaskót így továbbjutással orvosolták.

Az a Liverpool azonban még egy másik csapat volt, tudja ezt jól Jürgen Klopp is, aki mindössze egy százaléknyi esélyt ad csapatának arra, hogy továbbjut a Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé – írja az ESPN.

“Ez a Real Madrid, három góllal mennek, de nincs vesztenivalónk. Egyedül vagyunk a hitünkkel, de van egy kis esélyünk” – mondta Klopp, aki elismerte, hogy még nem tudja, melyik Liverpool jön ki az öltözőből ma este, amelyik kikapott az előző fordulóban a Bournemouth-tól, vagy amelyik elnáspángolta a Manchester Unitedet.

“Ha negatív értelemben meg tudjuk lepni magunkat, akkor pozitív értelemben is mennie kell. Megpróbáljuk megnyerni a meccset. Rendkívül nehéz lesz, és ehhez igazán jól kell majd játszanunk” – tette hozzá.