Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Bajnokok Ligája: az Iszlám Állam a stadionok elleni támadásokkal fenyegetőzik

A moszkvai terrortámadás után európai támadásokkal fenyegetőzik a terrorcsoport.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Sergio Pérez
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Marca jelentése szerint az ISIS elkezdett terjeszteni egy plakátot az interneten, melyen több stadion neve is szerepel (Metropolitano, Santiago Bernabéu, Emirates, Parc des Princes), továbbá egy gépfegyveres férfi is, az angol „Kill them ALL” (Öljetek meg mindenkit! –a szerk.) felirat társaságában.

Forrás Marca

Mint ismert, Spanyolország fővárosában a keddi és a szerdai mérkőzések miatt egyébként is komoly készültség van – kedden a Real Madrid játszik a Manchester City ellen, szerdán pedig az Atlético Madrid lép pályára a Borussia Dortmund ellen –, ám ennél masszívabb rendőri jelenlét nem valószínű, hiszen a mérkőzésekre egyébként is magas kockázatú rendezvényként tekint a spanyol belügyminisztérium. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid a fenyegetésre való tekintettel engedélyt kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) arra, hogy behúzzák a stadion tetejét a mérkőzés idejére, ezzel megakadályozva az esetleges dróntámadásokat.

A spanyol belügyminisztérium később közölte, a terrorfenyegetés nyomán az állambiztonsági erők készenlétben állnak és aktiválták minden korai figyelmeztető és védelmi rendszerüket , valamint minden reagálási mechanizmusukat, biztosítva, hogy a biztonsági erők garantálják az emberek biztonságát.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.