Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Kulisszák mögötti felvételek érkeztek az Ázsia Expressz forgatásáról

Ördög Nóri látványos felvételeket osztott meg az első forgatási napról, ugyanis már javában zajlik a verseny, az Ázsia Expressz új évada a Fülöp-szigeteken.

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden okunk megvan arra, hogy izgatottan várjuk a nyári időszakot követő heteket, hónapokat, ugyanis a TV2 megint magasra teszi a lécet. Egyrészt visszatér a Megasztár, ami hatalmas durranásnak ígérkezik, másrészt az Ázsia Expressz új évada is képernyőre kerül, viszont az már nem élőben.

A forgatások hónapokkal korábban történnek, jelenleg is zajlanak, és csak az első pár napon van túl a csapat. Mikes Anna és Krausz Gábor szerelmes fotóval üzent a világ másik feléről, ugyanis a Fülöp-szigetek az első helyszín, majd azt követően Tajvan felé veszik az irányt, ami még izgalmasabbnak tűnik. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Tilla szinte még meg sem érkezett, már életet mentett, hamar beilleszkedett, és odavan a helyi állatvilágért, illetve a növényekért. Amit sajnál, hogy sok a kóbor állat, szerinte rájuk jobban is figyelhetnének, amire Thaiföld jó példa lehet, ahol a helyi kultúra részeként az utcán élő állatok is sokszor jól tápláltak, egészségesek.

A Fülöp-szigeteken messze lassabb és egyszerűbb az élet, mint Európában, ugyanakkor ennek is megvan a maga különlegessége, mint általában minden másnak is. Ördög Nóri imádja a műsort, máskülönben biztosan nem lenne ott szinte minden évben. Egyedül a koronavírus miatt kellett halasztani forgatásokat, és a legújabb videóból kiderült, már a család is ott van a helyszínen.

Nóri első napja nem volt a legegyszerűbb, mert esős idő fogadta őket, viszont így is csodálatos felvételeket rögzítettek, különösen a naplementében. Imádjuk ezeket az extra videós anyagokat, amikből még lesz jó pár, de arra senki ne számítson, hogy feltűnnek benne a versenyzők, mert minden a legnagyobb titokban zajlik.