Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,62 Ft
Euró
387,01 Ft
Font
454,73 Ft
Bitcoin
69,818 $

Újabb kulisszák mögötti felvételek jelentek meg az Ázsia Expresszről

Újabb és újabb kulisszák mögötti felvételek látnak napvilágot az Ázsia Expresszről, aminek jelenleg is zajlanak a forgatásai.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz mezőnye teljesnek tűnt, majd történhetett valami, mert L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka utólag csatlakoztak a csapatokhoz. Hogy ennek mi a valódi oka, nem tudni, de nem biztos, hogy tervezett volt az akció. Többek között emiatt is érdemes lesz figyelni az eseményeket a TV2-n, ám ere még várnunk kell.

Addig lesz egy nagyon sűrű nyarunk, jön a Megasztár, a Sztárban Sztár és a Dancing with the Stars is új évadot kap. Nem fogunk unatkozni, és a TV2 ezzel megint nagyon magasra teszi a lécet, pillanatra sem maradunk érdekes és szórakoztató műsorok nélkül. Ha megnézzük a korábbi tévés időszakokat, manapság messze több tartalmat kapunk, és ez jó. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Az Ázsia Expressz is fontos része a TV2-nek, a stáb jelenleg a Fülöp-szigeten tartózkodik, ahol csodálatos környezetben versenyeznek a sztárok, miközben Ördög Nóri újabb és újabb kulisszatitkokat oszt meg, figyelvén arra is, hogy semmilyen versennyel kapcsolatos információ ne derüljön ki.

Emiatt sem láthatunk már egy ideje versenyzőket, hiszen abból lehetne következtetni, hogyan áll a verseny. Minden titokban marad, legalábbis az állást illetően biztosan, mert a kulisszák mögött azért zajlik az élet, és Nóri napi szinten gyártja ezeket a tartalmakat, odakint a családjával a Fülöp-szigeten.

Egy újabb remek hangulatú videót kaptunk, amiben a stábtagok láthatók. Egész jól bírják a menetelést, ami az operatőrök számára messze a legnehezebb, mert cipelik a technikát, és közben saját magukra is figyelniük kell az autók között. „A mai egypercesben csupa olyan dolgot láthattok majd, ami feldobja a hétfő reggeleteket. Szívesen” – írja Nóri a posztjában.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.