Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Azeri Nagydíj: videón Russell lesipuskás manővere a bokszban

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

George Russell, a Mercedes versenyzője semmit nem bízott a véletlenre, és egy igen látványos manővert mutatott be az Azeri Nagydíjon a bokszban.

Sokat kellett várnunk a folytatásra, és az Azeri Nagydíj nem azt hozta, mint vártuk, legalábbis a fő futam biztosan nem. Az időmérők és a sprintfutam izgalmas volt, addig a vasárnapi program kissé álmoskásra sikeredett.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Valamiért nem működött a verseny, és ez igencsak rányomta a hangulatát az élményre. Ettől függetlenül a bajnokság szorosabbá vált, a két Red Bull között mindenképpen, ami a jobb hírek közé tartozik.

Nehéz megmondani, hogy mit hozhat a folytatás, mert Baku egy speciális helyszín volt. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy lesznek még sokkal izgalmasabb versenyek is a következő hetekben.

George Russell viszont nem unatkozott, akinek volt egy vitája Max Verstappennel. Vasárnap pedig a bokszutcában előzött, ami az egyik leglátványosabb manővere volt a hétvégének, bár Fernando Alonso előzését a Ferrari ellen nehéz felülmúlni.

Russell már teljesen adaptálódott a Forma-1-hez és a Mercedeshez, amivel egyre inkább nyomás alá tudja helyezni Lewis Hamiltont, aki egy igen látványos megjelenést választott vasárnapra Bakuban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük