Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,32 Ft
Euró
394,25 Ft
Font
461,76 Ft
Bitcoin
62,562 $

Árpa Attila már nincs egyedül, továbbra is szeretne újra apa lenni

Árpa Attila továbbra sem zárta ki azt az opciót, hogy ismét édesapa legyen, hiszen 52 éves, így nem lehet azt mondani, hogy túl késő lenne megint családot alapítania.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Árpa Attila, az egykori A Nagy Ő nem talált rá az igazira TV2 műsorában, hiába küzdöttek érte a nők. Hasonlóan járt előtte Tóth Dávid, és legutóbb Jákob Zoltán is, aki nemrég egy szegedi család segítségére sietett, miközben fontos adományokat adott át gyermekeknek. Mindhárom főszereplő számára érdekes kaland volt a műsor, még ha másképpen is alakultak a dolgok.

Attila annyira elfoglalt, hogy nem sok ideje jut az igazi magánéletre, az ismerkedésre. Ugyanakkor most elárulta, hogy már nincs egyedül, de hogy ki a szerencsés, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre kiderült, hogy a párja szakmabeli, ami megkönnyítheti a találkozásaikat, és a kapcsolatukat a folytatásban. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.” – mesélte a Blikk kérdésére Árpa, aki később talán többet fog mondani.

Attila 52 éves, kiváló formában van, pár évet könnyedén letagadhatna a korából, és elárulta, továbbra sem mondott le arról, hogy megint családot alapítson. Nyilván 50 felett erre már kisebb az esély, ugyanakkor a lehetőség adott. A Blikknek mesélt arról, hogy nem szabott magának határidőt, és nyitott arra, hogy ismét édesapa legyen.

„Nem szabtam meg magamnak határidőt, továbbra is szeretnék gyermeket. A jelenlegi kapcsolatomban még nem volt erről szó, de úgy tűnik, még lehet lehetőségem erre.” – mesélte Attila, aki úgy fogalmazott, jelenleg nincs magánélete, és miután a lánya kollégista, hétvégente találkozik, és tervezés alatt áll egy közös külföldi út is.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.