Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Arnold Schwarzenegger T-800-asára már nem számíthatunk újabb Terminátor-filmben

A T-800-as nem fog visszatérni.

Fotó: Paramount Pictures
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Biztossá vált, hogy már nem számíthatunk Arnold Schwarzenegger T-800-asára újabb Terminátor-filmben. A színész elárulta, a jelenleg 6 filmet felölelő franchise további részeiben már nem tér vissza.

A színész a Hollywood Reporternek nyilatkozva beszélt karrierjéről, és említést tett a Terminátor-franchise-ról is: amikor arról kérdezték, hogy vége van-e a filmsorozatnak, úgy felelt: Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

„A franchise-nak még nincs vége. De én végeztem. Hangosan és világosan megkaptam az üzenetet, hogy a világ más témával akar továbblépni, ha A Terminátorról van szó”.

Noha Schwarzenegger nyilvánvalóan szereti a franchise-t, kritikus szemmel tekintett vissza a filmekre:

„Az első három film nagyszerű volt. A negyedikben (Megváltás) nem voltam benne, mert kormányzó voltam. Aztán az ötödik és a hatodik (Sötét végzet) nem zárta le a dolgokat, ami engem illet. Ezt előre tudtuk, mert egyszerűen nem voltak jól megírva.”

A 2019-es Terminátor: Sötét végzetet eredetileg trilógiának tervezték, de ezt elvetették, miután a film bevételei messze elmaradtak a várttól, nemrég pedig James Cameron, aki a sorozat első két filmjét rendezte, arról beszélt, hogy újraindítaná a franchise-t. Cameron úgy fogalmazott, az új cselekmény „sokkal inkább a mesterséges intelligenciáról szólna, mint az őrült rossz robotokról”.