Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Netflixes dokusorozat érkezik Arnold Schwarzenegger életéről

Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ezt pedig maga a színész és Kalifornia volt kormányzója jelentette be közösségi oldalán.

Sokakat meglepett, hogy Arnold Schwarzenegger kedden egy Instagram-posztban jelentette be, hamarosan megjelenik a Netflixen az életéről szóló exkluzív dokusorozat Arnold címmel. A bejelentés után a Netflix hivatalosan is bejelentette a dokusorozatot, mely június 7-én debütál a streamingszolgáltató kínálatában.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Az Arnold című háromrészes dokusorozatban összefoglalják a legenda igen aktív életét, s bemutatják annak legfontosabb állomásait: az elmúlt öt évtizedben a mára élő legendává vált Schwarzenegger három karriert is befutott, sportolóként, színészként és politikusként is kihozta a maximumot életéből.

„Ha mindig éhes vagy, sosem leszel igazán elégedett”

– fogalmazott Schwarzenegger.

E fenti mondat azonban csak egyike a számos motiváló mega-kijelentésnek, melyeket Schwarzenegger a sorozat során tesz, s melyek egy olyan hitrendszert írnak le, amely szerint ő ténylegesen él. Elvégre számtalanszor feltalálta magát profi testépítőként, színészként, filmrendezőként, üzletemberként és politikusként, ami kifejezetten inspiráló önéletrajz egy ausztriai kisvárosból származó sráctól.

Legújabb szerepében saját történetének szónokaként Kalifornia egykori kormányzója betekintést nyújt a közönségnek élete három kulcsfontosságú fejezetébe: Arnold mint sportoló, Arnold mint színész és Arnold mint amerikai.

A háromrészes sorozatot Allen Hughes rendezte, és a május 25-én megjelenő FUBAR-t követi, Schwarzenegger új, izgalmas akciósorozatát, melyben egy olyan CIA-ügynököt alakít, aki a visszavonulás szélén áll, amíg (természetesen) fel nem kérik egy utolsó munkára. Az Arnold dokusorozat június 7-én debütál a Netflix kínálatában.