Befutott Arnold Schwarzenegger első sorozatának előzetese!

Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A legendás színész pedig remekül fest az előzetesben, hiszen visszatért az a bizonyos szúrós tekintet.

Befutott a Netflix legújabb sorozatának előzetese: a FUBAR egy hamarosan megjelenő kém-kaland széria lesz, a főszerepben pedig Arnold Schwarzeneggert láthatjuk, élete első sorozatában, mely még idén debütál a Netflix kínálatában, várhatóan május 25-én.

A hétfőn debütált trailer egy akciódús projektet ígér, melyben apát és lányát követhetjük, akik rájönnek, hogy titokban már évek óta mindketten CIA-ügynökként dolgoznak. Ezen a ponton döbbennek rá, hogy egész kapcsolatuk hazugságra épült, s hogy valójában nem is ismerik egymást.

A sorozatban a két főszereplő arra kényszerül, hogy ennek ellenére is partnerként dolgozzanak együtt, ezt a furmányos családi dinamikát pedig kémek, akció és az elmaradhatatlan humor bevetésével dolgozzák fel.

A legendás színész, Schwarzenegger korábban már több alkalommal is nyilatkozott arról, hogy bárhová is megy, mindig azt kérdezik, hogy mikor fog csinálni egy újabb komoly akcióvígjátékot, most pedig úgy tűnik, hogy nem kell tovább várni, hiszen érkezik a FUBAR! Bűn lenne kihagyni az előzetest: