Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

További Hírek

Noha az olyan címek, mint például a Minecraft, továbbra is támogatottak lesznek, új címeket már nem fejlesztenek a konzolra.

Noha a játéktól el kell búcsúznunk, a Nintendo közlése szerint néhány játékmód továbbra is játszató lesz offline.

Noha pozitív koronavírus-teszttel, vagy igazolt tünetekkel továbbra is kötelező a maszkhasználat, minden más esetben már csak ajánlott.

Habár a mentőcsapatok több mint 30 órán át megállás nélkül dolgoztak, hogy túlélőket találjanak, a tragikus baleset után 21 munkás holttestét találták meg.

Noha a spanyol aktivisták 10 hosszú és munkával teli évet áldoztak arra, hogy újra életet leheljenek az elhagyatott faluba, a hatóságok ezt nem nézték jó szemmel.

Martin Griffiths, az ENSZ segélyezési főnöke hétfőn az észak-szíriai Aleppó városában tett látogatása során jelentette be, hogy a földrengésre adott válaszlépés mentési szakasza "a végéhez közeledik".

Mint ismert, eddig megannyi alkalmazást használhattunk ingyen telefonunkon, ám az EU Bíróság úgy határozott, március 31-től búcsút inthetünk a nullás díjszabásnak.

Kedd este történelmi pillanatnak lehettek részesei a dolgozók, ugyanis 53 év és több mint 1570 legyártott repülőgép után legördült az utolsó Jumbo Jet, vagyis a Boeing 747-es a vállalat futószalagjáról.

Kanye West közelmúltbeli rasszista megnyilvánulásai után lavina indult el a rapper ellen, egyrészt támogatói körében, másrészt pedig megítélése is egyre rosszabb.