Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Tiger Woods 27 év után véget vet a Nike-val való partnerségnek

Közel 30 évig működött együtt a vállalat és a legendás golfozó.

Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNBC szúrta ki, hogy a szupersztár hétfőn, a korábban Twitterként ismert X-en közzétett bejegyzésében jelentette be, 27 év után véget ért együttműködése a Nike-val. Woods a partnerség végét bejelentő bejegyzésében köszönetet mondott mindenkinek, akikkel együtt dolgozhatott a közel három évtized alatt a partnerség keretében:

„Phil Knight szenvedélye és víziója hozta össze ezt a Nike golf partnerséget, és személyesen szeretnék köszönetet mondani neki, valamint a Nike munkatársainak és hihetetlen sportolóknak, akikkel volt szerencsém együtt dolgozni ezen az úton.” Soron kívül A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

Woods hivatalos bejelentését hónapok óta tartó találgatások előzték meg, sokan ugyanis már biztosak voltak abban, hogy rövidesen bejelentik a szakítást. Woods után nem sokkal később a Nike is megerősítette a döntést Instagram-oldalán, a bejegyzéshez pedig egy olyan fotót csatolt, melyek Woods az ikonikus piros pólójában látható:

„Tiger, kihívás elé állítottad a versenytársadat, a sztereotípiákat, a konvenciókat, a régimódi gondolkodásmódot. Kihívás elé állítottad a golf egész intézményét. Minket is. És legfőképpen magadat. És ezért a kihívásért hálásak vagyunk.”

Mark Steinberg, Woods korábbi ügynöke a CNBC megkeresésére elmondta, a szupersztár golfozó üzleti megfontolásokból döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg partnerségét a Nike-val. Ugyanakkor Woods jövőbeli támogatói terveiről egyelőre nincs hír, csupán a közösségi médiában ejtett el egy megjegyzést ennek kapcsán, mondván, „biztosan lesz egy újabb fejezet”.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.