Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,252 $

Amatőr golfozókat hívott meg Észak-Korea egy pályára, melyet nagy rejtély övez

Ez az a bizonyos pálya, ahol állítólagosan Kim Dzsongun apja a golf történetének egyik legmegdöbbentőbb eredményét érte el, és "elsőre 11-et ütött".

További Hírek

Egy névtelen forrás szerint a 46 éves sportoló fiával és jó barátjával golfozott az augustai pályán, ahol az idény első viadalát fogják megrendezni.

Magyarország leghíresebb rappere mindig meg tudja lepni az embert, most is hasonlóan tett, és a közönség maximálisan elégedett.

Tiger Woods a közösségi médiában mondott köszönetet azoknak a golfozóknak, akik híres fekete-piros szettjében jelentek meg a verseny utolsó napján, miután a világhírű golfozó a múlt héten súlyos sérüléseket szenvedett egy autóbalesetben.

Mint ismeretes, Tiger Woods golfos legenda súlyos autóbalesetet szenvedett Kaliforniában, melynek következtében azonnali beavatkozásra is szüksége volt. A sürgősségi orvos pedig nem éppen jó hírekkel állt elő a sportoló rehabilitációjáról.

Kórházba szállították Tiger Woods golfos szupersztárt, aki súlyos autóbalesetet szenvedett, egészen konkrétan felborult az autójával Los Angelesben

Daniel Ricciardo úgy örült, mint a legutóbbi F1-es dobogójának, amire nagyon sokat kellett várnia, de megcsinálta, ahogyan ezt a találatot is bevitte. Egy igen szép ütés az ausztráltól.