Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Ancelotti még úgy is bünteti, hogy pályára sem engedi a Real Madridnál

Az olasz Emerson (b) és a walesi Gareth Bale a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik fordulójában játszott Olaszország - Wales mérkõzésen a római Olimpia Stadionban 2021. június 20-án. MTI/EPA/POOL/Riccardo Antimiani
not image

Borbély Fanni

2022. február 23. - 09:59

Egyre komolyabb a probléma a Real Madridnál, és úgy tűnik, hogy Ancelotti órái megvannak számlálva.

A Real Madrid esetében az elmúlt időszakban egyértelműen megzuhant a csapat teljesítménye, amit a kínos eredmények is tökéletesen tükröznek. A következő hónapokban pedig pár igen komoly döntés vár Florentino Perezre, főként az edző személye miatt.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Ancelottit tavaly szerződtették, és azt gondolták, hogy érkezése majd lendületet adhat a csapatnak: a probléma az volt, hogy bár remekül kezdett az elején, és kifejezetten eredményes volt a csapat, az utóbbi hetekben olyan látványosan visszaesett a teljesítmény, hogy az már az eredményeken is meglátszik, amit a klub vezetése sem néz jó szemmel.

A csapat teljesítményének zuhanórepülése pedig egyértelműen Ancelottihoz köthető, aki olyan döntéseket hozott, melyek hátráltatták a csapatot, de már a játékosokon is látszik, hogy szinte semmi motivációjuk nincs a pályán. Ancelotti pedig érkezése óta szemmel tartja Gareth Bale-t, aki egyébként már nem az első szezonban nyújt gyatra teljesítményt, és az edző azzal vádolja, hogy nem a Real Madridra, hanem a válogatott sikereire koncentrál.

A feszültség pedig abból adódott, hogy Florentino Perez ígéretet tett Bale-nek arra vonatkozóan, hogy a szezon végéig, vagyis amíg lejár a szerződése, addig ugyanúgy teljes értékű csapattagként fogják kezelni, ennek ellenére Ancelotti pont az ellenkezőjét teszi, és egyszerűen nem hajlandó a pályára küldeni a játékost a mérkőzéseken.

Elég beszédes, hogy Bale összesen 5 mérkőzésen lépett pályára, és mindössze 271 percet töltött ott. Úgy tűnik, mintha Ancelotti azzal büntetné, hogy egyrészt nem hajlandó pályára küldeni, másrészt pedig ha esetleg mégis, akkor is kizárólag az idegenbeli mérkőzéseken dönt így, ráadásul az utolsó percekben – ezt példázza a legutóbbi, PSG elleni vereség is, ahol az utolsó 3 percben léphetett pályára.

(El Nacional)