Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Real Madrid: Bale hatalmasat csalódott Carlo Ancelottiban

Fotó: EPA/Domenech Castello
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Bale jó szájízzel szeretett volna távozni Madridból, de úgy tűnik, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné. 

Több Real Madridhoz kötődő portál tudja úgy, hogy Gareth Bale rendkívül motivált volt a Deportivo Alaves elleni mérkőzés előtt, Ancelotti azonban Marco Asensiót választotta a wales-i helyett a kezdőbe. 

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Miután mindössze négy percet játszott a PSG elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, minden jel arra mutatott, hogy Gareth Bale kezd a Santiago Bernabeuban a baszkok ellen, még ha ennek oka pusztán rotáció is volt. 

Bale így csak néhány percet kapott, azonban nem mondhatta, hogy teljesen elégedett volt a szerepével. Gareth Bale szerződése júniusban lejár a Real Madriddal, és hacsak nem történik valami nagy meglepetés, a walesi csatár kilenc szezon után távozik a spanyoloktól. 

Ezért Gareth Bale a Real Madridnál töltött utolsó időszakában bizonyítani akart, és jó szájízzel távozni, de be kellett látnia, hogy Ancelotti nem bízik benne, ezért valószínű, hogy nem fog sok szerephez jutni – írja a Fichajes.net. 

Több angol klub is érdeklődik iránta, a befutó azonban vagy a sok pénzzel rendelkező Newcastle lehet, vagy a korábbi klubja, a Tottenham, akivel már a hírek szerint meg is állapodott a visszatérésről.