Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Ultimátumot adott a Real Madrid Mbappénak

Fotó: EPA/Yoan Valat
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A spanyolok megunták, hogy a francia még mindig nem döntött a jövője felől, ezért kijelentették, hogy az ajánlatuk határidővel rendelkezik. 

A Real Madridnál továbbra is Kylian Mbappé az abszolút prioritás, akit a következő szezonra mindenképpen meg akarnak szerezni, azonban Haaland is még mindig a radaron van, Florentino Perez pedig minél előbb szeretné lezárni az üzleteket. 

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Mbappé szerződése június végén lejár, voltak, akik már biztosra vették, hogy Madridba költözik, miután nem fogadta el a PSG ajánlatait, azonban még mindig nem döntött a jövője felől, ráadásul a Real elleni meccs után azt mondta, hogy „még meglátja“, mi lesz jövőre. 

A Real Madrid azonban nagyon nem elégedett, ők már-már úgy gondolták, hogy az üzlet papír nélkül is megköttetett, azonban úgy tűnik, a dolog korántsem lefutott, tekintettel arra, hogy a PSG szinte bármit megadna a francia játékosnak, hogy hosszabbítson. 

A Fichajes.net a Sunday Times-ra hivatkozva azt írja, hogy a madridiak léptek, és közölték a Paris Saint-Germain játékosával, hogy az ajánlatuk nem él örökké, határideje van, és jó lenne, ha a játékos beleegyezne a feltételekbe, mielőtt túl késő lenne. 

Így próbálnak nyomást gyakorolni Mbappéra, aki korábban már kijelentette, hogy amíg el nem dől, hogy a PSG vagy a Real Madrid jut-e tovább a BL-ben, addig nem dönt, legalábbis nem közli az eredményt, az pedig majd kiderül, hogy milyen hatást érnek el a spanyolok a nyomásgyakorlással.