Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Benzema és Ancelotti kicsit összeszólalkozott a gyenge teljesítmény miatt

Fotó: Christophe Petit Tesson
not image

Borbély Fanni

2022. február 17. - 17:40

A csatár nem rejtette véka alá véleményét a meglepően gyenge Bajnokok Ligája-mérkőzés után.

Úgy tűnik, hogy egy kisebb válsághelyzet alakult ki a Real Madridnál a PSG elleni mérkőzést követően, miután Karim Benzema és Carlo Ancelotti kicsit összeszólalkozott a gyenge teljesítmény miatt.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Úgy tűnik, hogy a csatár nem volt túlzottan elégedett azzal a hozzáállással, amit Ancelotti tanúsított a PSG elleni mérkőzés alatt, ráadásul Ancelotti is folyamatosan elővette Benzemát, amiért nem játszik elég jól – írja a fichajes.net.

Benzema tegnap este beszélt kettejük vitájáról az El Chiringuito lapnak, és megosztotta, odaállt Ancelotti elé és tudatta vele, hogy nagyon rosszul döntött, amikor ezt a taktikát választotta a PSG ellen, és évek óta ez volt a klub egyik legrosszabb játéka.

A feszültség azonban csak tovább fokozódott a szembesítés után, mivel Ancelotti is felhúzta magát, és szemrehányást tett neki arra vonatkozóan, hogy bár játszott ezen a mérkőzésen, mégsem hozta a formáját, mivel korábban lesérült, és Ancelotti biztos benne, hogy még mindig nem épült fel 100 százalékosan.

Ez a fasírt pedig könnyedén Ancelotti állásába is kerülhet, természetesen nem azért, mert összeszólalkozott Benzemával, ez már csak az utolsó csepp a pohárban: Florentino Perez egyre frusztráltabb a csapat teljesítménye miatt, és az elmúlt időszakban az edző sem győzte meg arról, hogy a Real Madridnál a helye.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.