Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Alekosz Kucsera Gábort hibáztatta a Rékával való szakításban

Alekosz szerint lehetséges, hogy Rékából nem törnek elő azok a bizonyos érzések, ha Kucsera Gábor nem ad neki tanácsokat.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz és Réka már nincsenek versenyben az Ázsia Expresszben, aminek ideje alatt óriási kalandokat éltek át Mexikóban és Guatemalában. Nem sokon múlt a továbbjutásuk, amivel kvalifikálták volna magukat a döntő hetére.

Alekosz egy csókkal is meglepte Rékát a búcsú pillanataiban, ami többek között Ördög Nóriék számára is meglepetést okozott. Végül minden a helyére került az utolsó napon, és Alekosz rendkívül érzelmes volt. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Számukra is érdekes lehet visszanézni a műsort, már csak amiatt is, mert láthatják, miket mondtak róluk a többiek. Alekosz ismét szóba hozta Kucsera Gábort, már jóval a forgatások után, aki egy napot töltött el Rékával a versenyben egy feladat miatt.

„Most megint ott tartunk, mint az adásban, ugyanott tartunk. Megint ennek a vitának ki az oka, a világbajnok.” – mutatott rá Alekosz Kucsera Gáborra. „Megint ő az oka, ő a hibás.” – tette hozzá a TV2 sztárja.

Alekosz azon a véleményen van, hogy másképpen is alakulhattak volna a dolgok, ha Gábor nem ad tanácsokat. „Mert lehet, ha ezeket a tanácsokat nem adja, akkor most Rékából ezek a gondolatok nem jönnek ki.”

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.