Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Alekosz az egész országot meglepte, rá sem lehetett ismerni

Alekosz az egész országot meglepte azzal, hogy ennyire nyíltan beszélt az érzéseiről, amire korábban kevés példa volt, de ilyen az Ázsia Expressz, mely embereket változtat meg.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz és Réka kiestek a legutóbbi hajszán, noha maximálisan megérdemelnék a döntőt. Sajnálatos, ami velük történt, mert akár az egész játékot megnyerhették volna, és nem kérdés, az ő párosuk volt a legszórakoztatóbb.

Hiába a viták, Alekosz és Réka jól működött egymással, másképpen nem juthattak volna el az Ázsia Expressz végéig. Igazi hullámvasút volt ez, hiszen a hajsza előtt Alekosz még totálisan maga alatt volt a szakítás miatt, soha nem láthattuk ilyennek, amivel mindenkit meglepett. A java csak ezután következett, amikor megnyitotta a szívét, és egy másik Alekoszt láthattunk. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

„Ez az egész játék egy hullámvasút volt, én nem is tudtam ezt. Nemcsak a játék, hanem közöttünk is kihozta. Otthon nem volt ez.” – fogalmazott Alekosz, aki szerint, ha valami biztos, az az, hogy nem volt unalmas a játék.

Alekosz erősnek, kitartónak, várakozáson felül teljesítőnek nevezte Rékát. „Elég sok tekintetben bátor. Mindig azt szoktam mondani, férfias nő. Nem külsőleg! Nagyon masszív. Főzni tud, sütni tud, takarítani tud… mindent tud! Itt helytállt! Ilyennek kell lennie egy nőnek. Tessék, itt a minta!”

„Őrölük különben, hogy Réka ennek részese volt, belelátott, engem is látott… Én ennek örülök, végtelenül! Az biztos, hogy mi ezt elfelejteni nem fogjuk.” – tette hozzá a végén Alekosz, aki több mint büszke Rékára.