Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Személyen a Keresztapával találkozott Mike Tyson a nagy meccs előtt

Al Pacino és Mike Tyson ismét találkoztak, nem is lehet kérdés, hogy kinek drukkol a Keresztapa, minden idők egyik legjobb színésze.

...svg content...Fotó: Instagram/Mike Tyson
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan ez az élet rendje, mindig furcsa látni, amikor egy világhírű színészlegenda már nem olyan fiatal, noha a filmek miatt így szokhattunk hozzá. Ez Al Pacinóra is igaz, aki 1940-ben látta meg a napvilágot New Yorkban. Egy rendkívül érdekes és nehéz korszakban született a legenda, aki nemrég töltötte be a 84. életévét.

Nem panaszkodhat, mert hosszú élet adatott meg számára, nagy sikerek vannak mögötte, és négy gyermek apja. Minden idők legjobbjai közé sorolható, már csak a Keresztapa miatt is, amivel már a 70-es évek elején felért a csúcsra, de más nagy filmjei is voltak, egészen a 90-es évekig, majd egyre kevesebbet láthattuk a filmvásznon. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Ez nyilván a korának tudható be, hiszen mint említettük, már a 80-as évei közepén jár, és 1967 óta aktív. Nagyon fiatalon, 17 évesen vágott neki a színészetnek, majd 1972-ben a Keresztapával világhírnévre tett szert. Akkoriban Mike Tyson még csak gyerek volt, de már akkor látni lehetett rajta, hogy komoly sporttehetség.

Az 57 éves bokszlegenda hamarosan újra ringbe száll, és egy YouTuber-ből lett bokszolóval fog bokszolni, aki 30 évvel fiatalabb nála. Nagy meccsnek ígérkezik, bár sokan féltik Jake Pault, akit akár intenzív osztályra küldhet minden idők legjobbjának tartott bokszolója, de majd meglátjuk, rövidesen kiderül.

Tyson és Pacino ismertsége régre tekint vissza, egykor a színész is járt Mike meccsein. Amikor a csúcson volt, minden világsztár ott akart lenni a történelmi bokszmeccseken, és minden bizonnyal Pacinónak is van már jegye Tyson meccsére, amit a Netflix fog közvetíteni.