Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

5 ezer koronavírus-vakcinát kapott ingyen Bangladestől Magyarország

A dél-ázsiai ország hálája jeléül 2 500 ember beoltására elegendő covid elleni védőoltást ajánlott fel hazánknak a járvány megfékezésére.

Saltillo, 2021. január 5. A Pfizer és a BioNTech gyógyszeripari vállalatok koronavírus elleni vakcinájának beadására készül egy egészségügyi dolgozó a mexikói Saltilloban 2021. január 4-én. Mexikóban ezen a napon engedélyezték az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca brit-svéd gyógyszergyár közös fejlesztésû koronavírus-vakcinájának forgalmazását is. MTI/EPA/EFE/Miguel Sierra
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvoscsoportja 2010 óta Bangladesben 500 ingyenes plasztikai műtétet végzett el a helyreállító plasztikai és égési misszió során – olvasható a Blikk riportjában.

Csókay András sebész vezetésével sikerült szétválasztani a bangladesi sziámi ikerpárt, Rukiát és Rabiát, ezért pedig Banglades köszönetképpen 5 ezer dózis AstraZeneca-vakcinát ajánlott fel Magyarországnak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

A külügyminisztérium megerősítette a híreket, miszerint 5 ezer koronavírus-oltóanyag érkezhet hazánkba teljesen ingyen, egyúttal hozzátették, a vakcinákat Banglades hálából küldte, amiért a Csókay András idegsebész és Pataki Gergely plasztikai sebész által vezetett orvoscsoport sikeresen megműtötte a fejüknél összenőtt ikerlányokat.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.