Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,02 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,01 Ft
Bitcoin
65,964 $

Egy capitoliumi rendbontó, akinek először óriási szája volt, most pedig már esedezik

A 34 éves Josiah Colt nem teljesen volt tisztában azzal, hogy milyen következményei lehetnek a tettének, miután a Capitolium rendbontói között volt.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A 34 éves Josiah Colt nem teljesen volt tisztában azzal, hogy milyen következményei lehetnek a tettének, miután a Capitolium rendbontói között volt.

A rendőrség már több tucat rendbontó ellen indított eljárást, akik közül többen nagyobb büntetésre számíthatnak, mivel egyrészt hivatalos szervek ellen léptek fel, valamint betörtek egy kormányépületbe, miközben a tüntetések miatt öten meghaltak, köztük egy rendőrrel. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Azokat a rendőröket is felelősségre vonhatják, akik a felvételek alapján semmit sem tettek annak érdekében, hogy megakadályozzák a rendbontók belépését a Capitoliumba. A 34 éves Josiah Colt szintén ott volt, akiről egy drámai fotó készült, ahogy lóg a galérián.

Az első videójában még dicsekedett, és hazaáruló szukának nevezte Nancy Pelosi házelnököt. A videóban azzal dicsekedett, hogy be tudott jutni az épület területére. Azóta a rendőrök azonosították a férfit, aki valószínűleg nagyon megijedhetett, mert elnézést kért és beismerte, hogy szégyent hozott magára.

„Őszintén bocsánatot kérek az amerikai néptől – idézte a New York Post a férfi East Idaho News-nak adott nyilatkozatát. „Elismerem a tetteimet, amik szégyent hoztak önmagamra, a családomra, a barátaimra és a csodálatos országomra.”

Letartóztattak egy 70 éves Trump-szimpatizánst, aki házi napalmmal jelent meg

„Abban a pillanatban azt gondoltam, hogy helyesen cselekszem, de már tudom, hogy a tetteim nem voltak helyénvalóak, és megbocsátást kérek Amerikától, valamint a szülővárosomtól, Idahótól. A hírek szerint a férfi egy digitális médiacég ügyvezető igazgatója, akit már 2012-ben letartóztattak a rendőrség akadályozása miatt, és két hónap börtönre ítélték.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.