Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Hamarosan döntés születhet a célzott tesztelések bővítéséről

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszolt arra a kérdésre, hogy szükséges-e a célzott tesztelés kiszélesítése, vagy sem.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszolt arra a kérdésre, hogy szükséges-e a célzott tesztelés kiszélesítése, vagy sem.

Jelenleg egy célzott tesztelés is zajlik a háttérben, ami az óvodai, bölcsődei dolgozókat, valamint a pedagógusokat, illetve az egészségügyi szakembereket érinti. Ezek a tesztelések önkéntesek és ingyenesek. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kormányinfó ideje alatt egy olyan kérdés is érkezett, hogy a kormány tervezi-e a célzott tesztelés kiszélesítését, tehát az más emberekre is vonatkozhat-e a jövőben. Gulyás Gergely személyesen válaszolt erre a kérdésre.

Gulyás Gergely elmondta, a részéről semmi akadálya annak, hogy George Clooney-val kávézzon

„Most az egészségügyi, szociális, óvodai, bölcsődei dolgokat, tanárokat tesztlejük. Azt hiszem, ez péntekig első körben meg is történik. Ennek lesz eredmény. Ezt értékelni fogjuk, és eszerint döntünk arról, hogy szükséges-e további teszteket végezni.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.