Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Jó hírek érkeztek Messi számára Manchesterből

Egyelőre úgy tűnik, hogy teljesülni fog Lionel Messi számára az egyik fő kívánsága, ami talán a legfontosabb is.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Egyelőre úgy tűnik, hogy teljesülni fog Lionel Messi számára az egyik fő kívánsága, ami talán a legfontosabb is.

A liner.hu korábban már megírta, hogy a hírek szerint Messi két dolgot kér a Manchester Citytől, és ha azok nem teljesülnek, gyakorlatilag nincs esélyük a szerződtetésére. Ha a téli időszakban megállapodnak egymással, akkor nyáron ingyen szerezhetnék meg. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Természetesen a Barcelona ragaszkodik az aranylabdás legendához, de már csak a pénzügyi gondjaik miatt sincs túl sok esélyük. 20 év után távozhat a hatszoros aranylabdás rekorder, és valószínűleg a Manchester City lesz a következő állomása.

Az egyik kitétele az, hogy Pep Guardiola maradjon a City edzője, és Sergio Aguero is kapjon egy új szerződést. A pletykák szerint a Barcelona korábbi edzője közel áll ahhoz, hogy hosszabbítson, független a rosszabb eredményeitől.

A Football 365 arról írt, hogy a spanyol sztáredző hamarosan egy új szerződést írhat alá a klubbal, mely így sokkal nagyobb eséllyel foghatja meg magának Messit. A lap a The Telegraph jelentésére hivatkozva számolt be a nagy hírről.

Ha a Barcelona nem lesz résen, elveszítheti a „csodagyerekét”, aki nem kevés pénzt kérhet

A háttérben már egy ideje tárgyalnak egymással a felek, de eddig mindkét fél nagyon szűkszavúan kommentálta a hosszabbításokkal kapcsolatos híreket. Guardiola korábban a Bayern Münchent is irányította, de a Bajnokok Ligáját nem tudta megnyerni, és ez még mindig hiányzik a City vitrinjéből.

A terv az lenne, hogy Messi néhány szezon erejéig Angliában játszana, majd New Yorkba költözne, ahol az MLS-ben folytatná tovább. Végül pedig valószínűleg Argentínában vezetne le a szülővárosában.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.