Két komoly feltétele lehet Messinek, máskülönben nem ír alá a Manchester Cityhez?

not image

A T-800-as

2020. november 14. - 21:25

A pletykák szerint Lionel Messi részéről két nagyon fontos feltétel van, amiknek teljesülniük kell, hogy a Manchester City játékosa legyen.

A pletykák szerint Lionel Messi részéről két nagyon fontos feltétel van, amiknek teljesülniük kell, hogy a Manchester City játékosa legyen.

Ha Messi előbb adja be a távozási kérelmét, még az opciója lejárta előtt, akkor valószínűleg már Manchesterben futballozna. Sok olyan hír látott napvilágot, miszerint mindenben megállapodtak a felek.

A hatszoros aranylabdás rekordfizetést kapott volna, a gazdasági válság ellenére is, mely kevésbé érinti a Manchester Cityt, szemben a Barcelonával, ahol ennek súlyos következményei lehetnek, és még mindig nem tudtak megállapodást kötni a játékosokkal a fizetéscsökkentésről.

Messi tehát maradt, de legkésőbb valószínűleg nyáron távozni fog, és ingyen, feltéve, ha egy kisebb csoda folytán a katalánok nem tudnak hosszabbítani vele. 20 év után csomagolhatna, hagyhatná el a családjával Spanyolországot.

A Sports Mole közben arról ír, hogy Messinek két komoly feltétele van a manchesteri üzlet megkötéséhez. Az egyik, hogy Pep Guardiola maradjon az edző, aki korábban a Barcelonát is irányította, és nagyon jó a kapcsolata a támadóval.

A másik pedig, hogy Sergio Aguero a jövőben is a keret tagja legyen, aki Guardiólához hasonlóan még mindig nem hosszabbított. Aguero az egyik legjobb barátja Messinek, és sokat segíthetne neki Angliában.

Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, lényegesen nagyobb esélye lehet a PSG-nek, az Internek, vagy a Manchester Unitednek, akik adott esetben egy fordulat végén Guardiolát és Aguerótis megszerezhetnék, bár ez a forgatókönyv elég abszurdnak tűnik.

Ronaldo felkészül, a Premier League-ben győzné le Messit

A lap az El Chiringuito jelentésére hivatkozott, mely szerint Messi csak akkor hajlandó fontolóra venni a költözést, ha Guardiola és Aguero is marad. A PSG-nél edzőcsere van készülőben, így az opciók között szerepelhet az is, hogy mindhárman Párizsba költöznek, ahol Messi újra Neymarral játszhatna együtt, bár a brazil állítólag vissza akar térni a Barcához, míg a Juventus Ronaldóra cserélné el.