Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Megkezdődhetnek a tárgyalások a Juventus és a Manchester United között Ronaldóról?

A Juventus mindenképpen meg akar válni a legnagyobb sztárjától a magas bérköltségek miatt, a Manchester United pedig lecsapna a lehetőségre.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Juventus mindenképpen meg akar válni a legnagyobb sztárjától a magas bérköltségek miatt, a Manchester United pedig lecsapna a lehetőségre.

Cristiano Ronaldo a Manchester Unitednál vált igazán nagy sztárrá. Alex Ferguson látta a fiatal portugálban lévő potenciált, és lehetőséget adott neki. Hatalmas játékos vált belőle, aki azóta több alkalommal is begyűjtötte az aranylabdát. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Minden idők egyik legjobbja, aki úgy hagyta el a Real Madridot, hogy több gólja volt, mint mérkőzése a spanyolokkal. A Juventust választotta, mely a hírek szerint nyáron megválna tőle a magas bérköltsége miatt.

Ronaldo februárban már 36 éves lesz, de még mindig rendkívül magas szinten futballozik, és Zlatan Ibrahimovic remek példa lehet számára ahhoz, hogy éveken át lehet ezen a magas szinten. Kérdés, hogy hol folytatja…

A Juventus állítólag Neymarra cserélné el Ronaldót, aki egy ideje már kacérkodik azzal a gondolattal, hogy a PSG játékosa legyen, de azt sem zárná ki, hogy visszatérjen a kedvenc klubjához, az évek óta csak szenvedő Manchester Unitedhez, ahol hamarosan ismét edzőt válthatnak.

A Real Madrid női játékosa úgy néz ki, mint egy istennő

A United minden szükséges anyagi forrással rendelkezik ahhoz, hogy állja Ronaldo magas fizetési igényét. 2009 után, tehát több mint 10 év elteltével térhetne vissza a Premier League-ba, ahol 2003 és 2009 között játszott.

Christian Martin az ESPN-től azt mondta, a források megerősítik, hogy a Manchester United nyitott Ronaldo visszahozására, és a portugál jelenleg mérlegeli ennek a lehetőségét. A Juventus kész tárgyalni, ha a klasszis ezt megkéri.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.