Ronaldo meghozhatta a döntését a karrierjéről

not image

A T-800-as

2020. november 7. - 19:04

A jelek arra utalnak, hogy Cristiano Ronaldo még egy ideig biztosan a futballban marad, és Zlatan Ibrahimovic példája is bizonyíték számára, hogy mindez közel 40 évesen is lehetséges.

A jelek arra utalnak, hogy Cristiano Ronaldo még egy ideig biztosan a futballban marad, és Zlatan Ibrahimovic példája is bizonyíték számára, hogy mindez közel 40 évesen is lehetséges.

Elképesztő, amit Zlatan csinál, aki minden idők egyik legjobb csatára. Lassan 40 éves, de még mindig az egyik legjobb és a Seria A gólkirálya lehet. A kor nemigazán hat rá, ahogy a sérülések sem. Akár 45 éves koráig játszhat ezen a szinten.

Ronaldo még „csak” 37 éves, de látja magában a potenciált ahhoz, hogy éveken át aktív legyen, és állítólag Zlatan egy újabb bizonyíték számára, hogy mindez lehetséges. Az ő szempontjából biztosan, mert kiváló formában van, az erőnléte messze megelőzi a többségét.

A portugál zseni szerződése 2022-ben lejár a Juventusszal, amikor már ő is közelíteni fog a 40 felé. A Tuttorsport arról ír, hogy az aranylabdásban még mindig benne van a vágy a futball iránt, és 2022 után is folytathatja.

A teste olyan, mint egy 20-as éveiben járó futballistáé, vagy még erősebb. Ronaldo nemrég kíváncsian figyelte Zlatant, hogy hogyan is lehet képes ilyen dolgokra és teljesítményre ennyi idősen. Ekkor egy hangot hallhatott a fejében, hogy mindez lehetséges.

Az olaszok szerint a Juventus sztárjának mindig is az volt a terve, hogy 37 évesen is futballozzon, kitöltse a szerződését. Egyre több a rekord a neve mellett, és még mindig van pár eredmény, amit meg akar szerezni. Ezzel újabb rekordokat dönthet meg, mint például amikor Ryan Giggs közel 40 évesen is futballozott a Manchester Unitednél, akit nemrég letartóztattak.

Messi még mindig azt csinál a labdával, amit csak akar: videó

Ronaldo a kezdetektől fogva készült egy hosszú karrierre, így mindent betartott, amit az orvosok mondtak neki, és egy olyan testet épített fel magának, ami még éveken át kitarthat a futballban. Az már sokkal bonyolultabb kérdés, hogy hol folytatja tovább, mert nem biztos, hogy Olaszországban marad.

A PSG-vel sokszor szóba hozták, ami egy következő rekord lehetne számára, mivel Franciaországban még nem játszott. Amerika és Kína is jó célpont lehet levezetésnek. Ázsiában valószínűleg minden idők legnagyobb fizetését kapná meg, akár 40 év felett is. Ő azonban egyelőre csak a legjobbak között akar lenni.