A koronavírus-fertőzött Ronaldo megmutatta a testét: no komment

not image

A T-800-as

2020. október 17. - 04:47

Cristiano Ronaldo láthatóan jól, erősen és fitten hordja ki a vírust, mely már több mint 1 millió ember életébe került világszerte.

Cristiano Ronaldo láthatóan jól, erősen és fitten hordja ki a vírust, mely már több mint 1 millió ember életébe került világszerte.

A koronavírust a lehető legkomolyabban kell vennünk, de még mindig vannak olyan emberek, akik egyáltalán nem hisznek a járvány létezésében. Egyesek közülük megbánják mindezt, mivel a szeretteiket veszítik el a vírus következményeként.

Sokan az alapvető maszkviselés szabályait sem tartják be, és ezzel még nagyobb bajba sodorják az emberiséget, valamint az illetékes kormányok munkáját, akik a nap 24 órájában próbálnak segíteni a korlátozásokkal.

Egy helyzet, ami mindenkit érint, így többek között a sportolókat is, akik ugyancsak képesek megfertőződni, vagy súlyosabb állapotba kerülni. A COVID-19 senkit és semmit nem kerül el, ami aggasztó.

Cristiano Ronaldo is beteg lett, bár sokan még mindig nem értik, hogy hogyan történhetett meg ez. Épp a válogatottal volt, amikor pozitív tesztet produkált, majd attól a ponttól kezdődően nem lehetett a társaival.

Érdekesség, hogy senki más nem lett fertőzött, ami egyesek számára kérdéseket vetett fel. Ronaldo igyekszik pihenni, de közben az edzésekről sem feledkezik meg, és láthatóan továbbra is durva formában van.

Ezzel a brutális céges Ferrarival hajthatott Michael Schumacher fia

https://www.instagram.com/p/CGZuPbKgJ3r/