Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Az óriási pofonokat kapó Manchester United védőt igazol

A hírek szerint a Manchester City kész leszerződtetni a Manchester United egyik legfontosabb célpontját a védelem megerősítése érdekében.

Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A hírek szerint a Manchester City kész lett volna leszerződtetni a Manchester United egyik legfontosabb célpontját a védelem megerősítése érdekében.

A Manchester United több fronton is erősíteni próbál az átigazolási szezon vége előtt. Szükségük is van rá, mivel még mindig nem elég erős és hatékony a keret, hiába vannak egészen kiváló játékosok is a csapatnál. Jó példa erre a legutóbbi rangadó is a Tottenham ellen. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A védelem az egyik leggyengébb pont, és emiatt Alex Telles célponttá vált, aki a Porto sztárja. A balhátvéd nagyon szeretne távozni, és szívesen játszana Manchesterben, de lehetséges, hogy a város másik felében fogja ezt megtenni.

A 90 min arról jelentett, hogy a Manchester City készen állt arra, hogy elhappolja a védőt a riválistól. A United régóta tárgyal Telles szerződtetéséről, amivel Luke Shaw számára igazolnának ellenfelet.

18 millió font lehet az az összeg, amiért megszerezhetnék a balhátvédet, de az üzlet váratott magára. Ezzel a „vörös ördögök” azt kockáztatták meg, hogy a City elviszi előlük a Porto 27 esztendős játékosát.

A City már érdeklődött afelől, hogy mit kellene tenniük Telles megszerzéséhez. A United hetek óta tárgyalt a Portóval, de sokáig 13 millió font felett soha nem ajánlottak többet. A Telegraph értesülései szerint a britek szombatra tűzték ki határidőt az üzlet megkötése kapcsán, mivel a játékos vasárnap repülőre szállt a brazil válogatott mérkőzés miatt.

Ez pedig azt is jelenthette volna, hogy ebben az átigazolási időszakban szinte biztosan nem csatlakozhatna, ha csak nem következik be valamilyen fordulat, és a United emberei nem végeznek orvosi vizsgálatot azon a helyszínen, ahol épp Telles tartózkodik. Emiatt január 1. lehetett volna az a nap, amikor aláírja a megállapodását a Manchester Uniteddel.

UPDATE: A Sky Sports arról ír, hogy a United tett egy 15.4 millió fontos ajánlatot, de azt visszautasította a Porto, mondván, hogy 22 milliót akarnak, még akkor is, ha a játékos az utolsó évében jár a szerződését tekintve. Pár órával később már egy megállapodásról jelentettek, 18 milió fontról.

UPDATE 2: Fabrizio Romano jelentése szerint a két klub megállapodást kötött egymással, és már csak a véglegesítés, majd az orvosi vizsgálat van hátra, közvetlen a bejelentés előtt. Korábban Sergio Reguilon lett volna az a játékos, akit meg akartak szerezni a védelembe, de Jose Mourinho és a Spurs közbeszólt.

Ez volt a fő ok, amiért a Barcelona nagy igazolása nem a Bayern Münchent választotta