Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Ez volt a fő ok, amiért a Barcelona nagy igazolása nem a Bayern Münchent választotta

not image

A T-800-as

2020. október 3. - 17:24

Már önmagában Lionel Messi személye is elég meggyőző lehetett az amerikai számára, aki kis híján a Bayern Münchenhez került.

Már önmagában Lionel Messi személye is elég meggyőző lehetett az amerikai számára, aki kis híján a Bayern Münchenhez került.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A liner.hu is rendszeresen beszámolhatott a Barcelona körüli hírekről az átigazolási időszakban, ami még mindig tart, így lehetnek érkezők. Igaz, pár nap maradt hátra, de Memphis Depay leigazolására lehet még esélye a Ronald Koeman vezette csapatnak.

Sergiño Dest az egyik legnagyobb fiatal tehetség a fiatal védők között. Mindössze 19 éves, és noha az Ajax nagyon szerette volna megtartani, az amerikai válogatott nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot, így eladták a Barcelonának.

A korábbi hírek szerint a Bayern München kissé bepöccent az ügy miatt, mivel korábban már megállapodtak a jobbhátvéd szerződtetéséről, és az ajánlatuk is jobb volt, mint a Barcelonáé, mégis a katalánok kaphatták meg a játékost.

„A Bayern egy nagyszerű klub, és érdeklődést mutattak felénk, de a szívemet követtem, és emiatt aláírtam a Barcához. Úgy gondolom, ez volt a helyes döntés.” – idézte a goal.com a játékost, aki hamarosan alapember lehet.

Dest természetesen annak is örül, hogy Messi mellett játszhat, akit a többség minden idők legjobbjának tart. Jövő nyárig még biztosan csapattársak lehetnek, de lehetséges, hogy az argentin távozik, amikor lejár a szerződése.

„Elképesztő a világ legjobb játékosával, Lionel Messival játszani, akire felnézek. Annyit fogok futni, amennyit csak kell. Mindenkiért futni fogok a csapaton belül. Nagyon izgalmas lesz találkozni a világ legjobb játékosával.”

A döntésében azonban mégis talán Koeman játszott az egyik legnagyobb szerepet. „Koeman természetesen hatással volt erre, mert holland, és könnyebb lesz vele kommunikálni.” – mondta Desti, aki Dani Alves utódja akar lenni. A debütálása vasárnap lehet esedékes a Sevilla ellen.

„Ha vasárnap játszhatok, az nagyszerű lenne, mert minél előbb kezdeni akarok. Dani Alves a példaképem volt, egy nagyon jó játékos a jobbhátvéd pozíciójában, ahol én is játszom. A YouTube-on keresztül sokat tanultam tőle, és ez még mindig így van, mert itt vannak a csapattársai, mint Lionel Messi és tanácsot kérhetek tőlük. Olyan játékos akarok lenni, mint ő.”

Hivatalos: Nego is válogatott játékos lett, Rossi már nevezte is a keretbe