Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

A Barcelona egy újabb sztárját küldené el, de ő maradni akar

Eddig sem volt egyszerű a helyzete a Barcelonának a fiatal francia válogatottal, aki nem akar távozni, még a Manchester United érdeklődésére ellenére sem.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Eddig sem volt egyszerű a helyzete a Barcelonának a fiatal francia válogatottal, aki nem akar távozni, még a Manchester United érdeklődésére ellenére sem.

Ousmane Dembélé egy 140 millió eurós transzfer végén kerülhetett a Barcelonához a Dortmundtól. Neymar pótlására szánták, és noha egy egészen kiváló képességekkel rendelkező csatárról van szó, aki sokat tehetne a Barcelonáért, a sérülései közbeszóltak. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ronald Koeman, az új edző rá sem tart igényt, és a katalánok számára problémát okoz a francia válogatott magas fizetése. Emiatt is szeretnék minél hamarabb megkötni az üzletet a Manchester Uniteddel, akik már tavaly ajánlatot tettek érte.

Dembélé ára 50-60 millió euró között mozoghat, legalábbis ez lehet az az összeg, amiért a Barcelona már megválna tőle. Jelentős pénzt buknának rajta, de ez sem jelentene nagy meglepetést, látván, hogy a klub milyen „nagytakarítást” végez a sztárok között, akiknek a többsége már távozott.

A helyzet amiatt is érdekes, mert Koemnnak szüksége lenne egy új támadóra, hiszen Luis Suarezt is elküldték, aki már a rivális Atletico Madridot erősíti. Memphis Depayban látja Messi egyik új csatártársát, de a holland megszerzéséhez el kellene adniuk Dembélét.

A Manchester United kivár, mivel Jadon Sacnho az elsődleges célpont, addig az Inside Futbol arról ír, hogy a Sky Deutschland úgy tudja, hogy a volt dortmundi sztár nem akar távozni a Camp Nou-ból. Nem érdekelt abban, hogy befejezze a barcelonai karrierjét, és Spanyolországban akarja folytatni.

A sérülései miatt azonban az elmúlt szezonban csak 365 percet töltött a pályán a La Ligában, míg a Bajnokok Ligájában ez a szám mindössze 136 perc volt. Kérdés, hogy mi lesz, ha marad, mert nem szerepel Koeman tervei között, aki nagyon meg akarja szerezni a honfitársát a helyére.

A Bayern München kissé bepöccent a Barcelona igazolása miatt: ezek az okok