Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Újabb tragédia Indiában, megint összeomlott egy épület

Alig telt el pár nap a legutóbbi tragédia óta, most ismét egy hasonló eset történt, aminek legalább két halálos áldozata van.

Most

A T-800-as

Szerkesztő

Alig telt el pár nap a legutóbbi tragédia óta, most ismét egy hasonló eset történt, aminek legalább két halálos áldozata van.

A Sputniknews az elsők között számolhatott be az újabb tragédiáról, ami szintén Indiában történt, és legalább két halottról tudni, akik nem élték túl az épület beomlását. A helyszínen készült felvételek is bizonyítják, hogy a szerkezet szinte teljesen tönkrement. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Nemrég írtunk egy hasonló esetről, szintén Indiából. A szörnyűségben közel 10 gyermek is életét vesztette. A legutóbbi tragédia csütörtökön történt, amikor összeomlott egy kétemeletes épület, mely ráadásul még építés alatt állt.

A helyi rendőrség a lap kérdésére erősítette meg az információkat Punjab államból. A tisztviselők elmondása szerint a reggeli órákban történt az eset. Indiai sajtóértesülések szerint legalább hat ember rekedhetett a törmelékek alatt.

A törmelékek tengeréből kimentett egyik személy kritikus állapotban van. A mentési munkálatokat azonnal megkezdték.

2500 hallgató került karanténba egy svájci koronavírus-eset miatt

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.