Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,91 Ft
Euró
393,05 Ft
Font
457,08 Ft
Bitcoin
66,595 $

Ezek a dolgok igazán el tudják szomorítani az embert

Más dolgok miatt viszont szinte a felhőkön tudnánk járni.

Fotó: Unsplash
Most

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ha az életünkről van szó, mindannyian arra vágyunk, hogy minél több örömteli pillanatban legyen részünk. Ha pedig visszatekintünk a hátunk mögött álló évekre, bízunk benne, hogy többségében a boldogság határozta meg a mindennapjainkat, semmint a szomorúság. Ám ha ezen két ellentétes érzésről beszélünk, nem mindannyian vélekedünk ugyanúgy, ezt pedig a csillagjegyeink is tükrözik – írja a Blikk Rúzs a tudasfaja.com nyomán. A Kos például mindig elvárja, hogy ha ő megtesz valamit a másikért, akkor azt ugyanúgy visszakapja.

Ezáltal a szeretetét is csak akkor mutatja ki, ha ő is szeretve van. Ha azonban valami nem úgy történik, mint ahogy ő azt gondolja, vagy mint ahogy elvárta volna, már nem is boldog. Ebben az a legnagyobb árulkodó jel, ha hirtelen megváltozik a hangulata, ilyenkor egyáltalán nem érzi jól magát. A Bika viszont egy egészen különleges csillagjegy, hiszen rajta nagyon látszik, ha boldog. De még ha nem is elégedett igazán, akkor is mosolyog, nehogy valaki megsajnálja. Jobb szereti ezeket a dolgokat magában tartani, így azt sem fogja beismerni soha, ha boldogtalan. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ellenben az Ikrek egyáltalán nem ilyen, róla rögtön lerí, mit érez, mit gondol. Ezt többségében azonnal tudatja másokkal, tehát mindenki tudja, mikor boldog és mikor szomorú valami miatt. Szereti részletesen elmesélni, mi történt vele, illetve attól sem riad vissza, hogy másokat hibáztasson. A Rák teljes szívéből képes szeretni, ezért rajta mindig látható, éppen mit érez, mennyire elégedett. Ha valamiért frusztrált, akkor igyekszik változtatni ezen, helyrehozni a tévedései által kialakult helyzetet, hogy újra boldog lehessen. Míg az Oroszlán mindig túl büszke ahhoz, hogy beismerje boldogságát, s ő maga sem tud közel férkőzni az igazi érzelmeihez.

Mindemellett gyakran változik a hangulata, és eléggé önző. A Szűz viszont általában kedves, róla nem könnyű megmondani, valójában hogyan is érez. Ám ha boldogtalan, robban a bomba, de erre is csak jóformán az utolsó pillanatban kerül sor. A Mérlegnek nagyon fontos a szeretet, bár olykor a munka áll számára az első helyen, ilyenkor pedig hajlamos elnyomi az érzéseit. Ha boldogtalannak érzi magát a párkapcsolatában, azt az bizonyítja a legjobban, hogy a munkájába menekül. A Skorpiónak az arcára van írva, ha boldogtalan, de az is, ha bármi mást érez.

Szinte olyan, mint egy nyitott könyv, könnyű olvasni benne. Elégedetlenségét és boldogtalanságát az jelzi, hogy hamar arrogáns és agresszív lesz. A Nyilasról pedig legkönnyebben úgy lehet megállapítani, hogy nem boldog, hogy ilyenkor 180 fokot változik a gondolkodása, és másképp cselekszik, mint korábban. De az is intő jel, hogy túlzottan humorizálni kezd, ami később szarkazmusba csap át. A Bakkal jobb vigyázni, mert nem szereti a meglepetéseket, s ez igaz akkor is, ha az a dolog az ő érdekét szolgálná. Jobb, ha ezeket a dolgokat inkább előre megbeszéljük vele, így később nem fog a falnak menni, ha valami másként alakul.

Egyúttal egy olyan típus, aki ha nem boldog a párkapcsolatában, mindent megtesz, hogy valahogy megmentse. A Vízöntő ambíciózus, és mindent megtesz céljai elérése érdekében, ez pedig a párkapcsolatára is igaz. Ha a dolgok nincsenek harmóniában, keményen dolgozik, hogy helyreállítsa. Nem árulja el, hogy miért zaklatott, csak figyelmen kívül hagyja a párját. A Halak számára nagyon fontos a tervezgetés, néha már túlságosan is, de ez azért van, mert szinte a jövőben él. Ha a párkapcsolata kiegyensúlyozott, akkor felhőtlenül boldog tud lenni, míg ha ezen a téren problémák vannak, könnyen letargiába esik.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.

Egyszerűbbé tenné a kormány és C és CE kategóriás jogosítvány megszerzését

A jogosítványok megszerzésének könnyítésével próbálja orvosolni a kormány a fuvarozó piacon tapasztalható sofőrhiányt.