Klímaaktivisták Picasso egyik festményére ragasztották tenyerüket (kép, videó)

Az aktivisták célja érthető, Pablo Picasso 1951-es ikonikus festményében pedig szerencsére nem keletkezett kár, mivel az aktivisták csak a képet borító plexiüvegre ragasztották tenyerüket.

Csatlakozz a Liner.hu-hoz: főállású szerkesztőt keresünk

Itt a következő remek lehetőség arra, hogy csatlakozz a liner.hu csapatához, ehhez pedig az alábbi feltételeknek kell megfelelned.

Bikiniben rázták a feneküket egy szökőkútban a kijárási tilalom idején, és feltöltötték az Instára

Két rossz döntést is hoztak, mivel egyrészt a kijárási tilalom alatt szórakoztak odakint, másrészt a felvételeket feltöltötték az Instagramra.

Szörnyű tragédia történt egy gázrobbanásban, videók a helyszínről

A gázszállító tartálykocsi robbanása következtében 13 ember biztosan életét vesztette Mexikóban – tudtuk meg az RT híradásából.

Egy szívdonort szállító helikopter zuhant le, majd az orvos leejtette a donorszervet (videó)

Nem mindennapi jelent történt, amikor egy San Diegóból útnak induló helikopter zuhant el, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Csodával határos módon senki sem halt meg a balesetben.

További Hírek

Robbantással ölték meg a volt televíziós műsorvezetőt egy merénylet részeként

A merényletben három ember vesztette élét, köztük a TOLO News televízió egykori politikai műsorainak házigazdája.

Rendkívüli: újabb gyilkosságok Franciaországban - egy nőt lefejeztek, folyamatos információk

Újabb súlyos, halálos támadás történt Franciaországban, ezúttal Nizza városában egy templomnál, ahol a támadó két embert ölt meg. Emellett több sérültje is van a támadásnak.

Bombafenyegetés miatt kiürítették a Diadalív környékét: videókkal

A legfrissebb hírek szerint ismét bombariadó miatt kellett a rendőrségnek kiürítenie gy környéket a párizsi rendőrségnek, ezúttal a Diadalívnél.

Tragédia: legkevesebb 22-en meghaltak, köztük egy csecsemővel egy templom összeomlásakor

Szörnyű hírek láttak napvilágot Ghánából, ahol egy templom összeomlása miatt legkevesebben 22-en haltak meg, köztük egy csecsemővel is.

Ittasan vezetett a két motoros halálát okozó férfi

A pozitív alkohol-teszt után a rendőrök őrizetbe vették a 37 éves férfit, akinek hibájából két motoros is életét vesztette.

Lángokban egy bevásárlóközpont, ami miatt 3 500 lakost kellett evakuálni – videók

Több videós anyag is napvilágot látott a nagy tűzesetről Indiában, melynek részeként 3 500 lakost kellett kitelepíteni a veszélyzóna miatt.

Egészen közelről a pakisztáni robbanás helyszíne: a ház alsó része megsemmisült (videó)

Egy új videós anyag a robbanás helyszínéről, ami elemi erővel csapott le. A helyszínt a katonaság mellett a különleges kommandó emberei is biztosítják.

Legkevesebb 3 halottja van a pakisztáni robbantásnak: felvételek a detonáció helyszínéről

Pakisztán legnagyobb városában, Karacsiban történt a nagy robbanás a politikai válság közepette. A keddi detonáció eddig legkevesebb három emberi életbe került.

Videóra vette, ahogy véletlen kifog egy hatalmas krokodilt, ami enni készült

Nem a leggyakoribb esemény, amikor egy halász horgára a vizek egyik nagy királya akad. Nos, most valami hasonló fordult elő, és videóra is vették a jelenetet.