Bikiniben rázták a feneküket egy szökőkútban a kijárási tilalom idején, és feltöltötték az Instára

not image

A T-800-as

2020. december 15. - 14:51

Két rossz döntést is hoztak, mivel egyrészt a kijárási tilalom alatt szórakoztak odakint, másrészt a felvételeket feltöltötték az Instagramra.

Két rossz döntést is hoztak, mivel egyrészt a kijárási tilalom alatt szórakoztak odakint, másrészt a felvételeket feltöltötték az Instagramra.

A videóban szereplők mindezt nem teljesen gondolhatták át, ráadásul a videóban ott van a 4 óra 31 perces időpont, ami a hajnali órát jelzi, tehát a két nő, és a videót készítő is megszegte a kijárási tilalmat a spanyolországi Sevillában.

A szabályok értelmében este 10 és reggel 7 óra között kijárási tilalom van érvényben. Az internet nem felejt, és hamar elterjedhetett a felvétel, majd a rendőrök nyomozást indítottak a COVID-19 kijárási tilalom megszegése miatt.

A Daily Mail beszámolója szerint a bikiniben twerkelő nőket pénzbírsággal sújtották a szabályszegés miatt. Azzal, hogy megszegték a tilalmat, nem ért véget a szabálysértések sora, mivel maszkot sem viseltek és egy nyilvános szökőkútban fürödtek, ami ugyancsak tiltott.

A rendőrság állítása szerint legalább az egyiküket egy közeli lakás partiján is látták. A hibákat csak tetézték, hogy az egyik nő állítólag egy képsorozatot tett közzé az Instagramon, amikor a Plaza de La Encarnacion közelében lévő egyik lakásban összejövetelt tartott.

A nőt ezt követően a rendőrség látogatta meg, mivel a közösségi média segítségével azonosítottak őket. A rendőrök meg akarják találni az állítólagos bulizókat is, hogy segítsék az egészségügyi hatóságok munkáját a felkutatásban, mert ez potenciális vírusveszélyt jelent.

Fertőzési gócpontot idézhetett elő a Mikulás egy idősotthonban

Juan Carlos Cabrera, Sevilla városi tanácsának helyettes kormányzója elítélte a videóban látottakat és felelőtlen viselkedésnek nevezte azt. Ugyan az ünnepi időszakra Sevillában is lesznek enyhítések, a szabályokat továbbra is be kell tartani.