Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Bikiniben rázták a feneküket egy szökőkútban a kijárási tilalom idején, és feltöltötték az Instára

Két rossz döntést is hoztak, mivel egyrészt a kijárási tilalom alatt szórakoztak odakint, másrészt a felvételeket feltöltötték az Instagramra.

Most

A T-800-as

Szerkesztő

Két rossz döntést is hoztak, mivel egyrészt a kijárási tilalom alatt szórakoztak odakint, másrészt a felvételeket feltöltötték az Instagramra.

A videóban szereplők mindezt nem teljesen gondolhatták át, ráadásul a videóban ott van a 4 óra 31 perces időpont, ami a hajnali órát jelzi, tehát a két nő, és a videót készítő is megszegte a kijárási tilalmat a spanyolországi Sevillában. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

A szabályok értelmében este 10 és reggel 7 óra között kijárási tilalom van érvényben. Az internet nem felejt, és hamar elterjedhetett a felvétel, majd a rendőrök nyomozást indítottak a COVID-19 kijárási tilalom megszegése miatt.

A Daily Mail beszámolója szerint a bikiniben twerkelő nőket pénzbírsággal sújtották a szabályszegés miatt. Azzal, hogy megszegték a tilalmat, nem ért véget a szabálysértések sora, mivel maszkot sem viseltek és egy nyilvános szökőkútban fürödtek, ami ugyancsak tiltott.

A rendőrság állítása szerint legalább az egyiküket egy közeli lakás partiján is látták. A hibákat csak tetézték, hogy az egyik nő állítólag egy képsorozatot tett közzé az Instagramon, amikor a Plaza de La Encarnacion közelében lévő egyik lakásban összejövetelt tartott.

A nőt ezt követően a rendőrség látogatta meg, mivel a közösségi média segítségével azonosítottak őket. A rendőrök meg akarják találni az állítólagos bulizókat is, hogy segítsék az egészségügyi hatóságok munkáját a felkutatásban, mert ez potenciális vírusveszélyt jelent.

Fertőzési gócpontot idézhetett elő a Mikulás egy idősotthonban

Juan Carlos Cabrera, Sevilla városi tanácsának helyettes kormányzója elítélte a videóban látottakat és felelőtlen viselkedésnek nevezte azt. Ugyan az ünnepi időszakra Sevillában is lesznek enyhítések, a szabályokat továbbra is be kell tartani.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.