Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

További Hírek

Sőt: a tanulmány szerint a világ minden régiójában magasabb a jóindulat, mint a világjárvány előtt volt.

Ha az általános elégedettséget vesszük figyelembe, akkor a boldogság összegben kifejezve átlagosan évi 75 ezer dollár, s ha az érzelmi jólétet vizsgáljuk, 41-55 ezer euró.

Túlzottan optimisták a vezetők annak kapcsán, hogy mennyire boldogok munkavállalóik: egy friss kutatás szerint a Z és az X generációs munkavállalók a legelégedetlenebbek, de nem sokkal jobb a helyzet a milleniumiak körében sem, akik csak minimális mértékben elégedettebbek, mint a Z és az X generáció képviselői.

A magyar nők fele boldognak vallja magát, a legtöbb gond a párkapcsolatokkal van.

A Socialguru tulajdonosának élete hatalmas fordulatot vett az elmúlt néhány hónapban, hiszen a Kulcsár Edinával való szakítás a pár mindkét tagját nehezen érintette.

A Pénzcentrum felmérése megmutatja az eredményt. 

Egy friss tanulmányból derült ki, hogy azok, akiknek van négylábú barátjuk, sokkal kevésbé küzdöttek depresszióval, mint azok, akiknek nincs háziállatuk.

Az Ipsos legújabb felmérései szerint a magyaroknak mindössze 45 százaléka állította azt, hogy boldognak vagy nagyon boldognak érezte magát, míg a maradék 55 százaléka 11 százaléka nagyon boldogtalannak tartja magát