Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megint kikapott a Manchester United, mikor rúgják ki Ten Hagot?

Újabb szenvedésen van túl a Manchester United Ten Hag vezetésével, aki csodával határon módon még mindig a legendás csapat edzője.

...svg content...Fotó: Unsplash/Adwitiya Pal
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy másik edző sem kapott ennyi lehetőséget a Manchester United élén, mint Ten Hag. Döbbenetes, hogy milyen mélypontokat él át vele a klub, miközben a mutatott játék is enyhén véleményes. Ami ennél aggasztóbb, hogy nem jönnek az eredmények és ez megy több mint 1 éve.

Valószínűleg még egy kisebb csapat is megvált volna már tőle ilyen játék és eredményeket követően. Az United új vezetősége továbbra is kitart mellett, talán amiatt is, miután a nyáron érthetetlenül hosszabbítottak vele. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

Rengeteg United-szurkoló dühös emiatt, ráadásul az Európa-ligában még csak győztes meccsük sincs. A Premier League-ben is szenvednek, rendkívül távol vannak a jobb helyektől, és a West Ham United ellen ugyancsak szenvedtek, hiába a jobb első félidő.

Megint kikapott a Manchester United

Két kapufát is lőtt az United az első játékrészben, és nem egy nagy helyzetet puskáztak el, ami Ten Hag irányítása alatt állandó problémát jelent. A második félidőre már egy erősebb West Ham United futott ki a pályára a hazai közönsége előtt, aminek meg is lett az eredménye. Garnacho eladott labdájából szerzett gólt Summerville a 74. percben, amire Casemiro válaszolt nem egész 10 perccel ezután.

Az igazi dráma csak ezt követően jött, amikor a 12 perces hosszabbításban a West Ham kapott egy büntetőt. A VAR alapján nem tűnt annak, de a játékvezető megadta, az United játékosai nem akarták elhinni, hogy ez megtörtént.

A korábban fejrúgás miatt hosszabb ideig ápolt Onana ugyan érezte az oldalt, nem tudta megfogni a labdát, így 2-1-re módosult az állás, ami egyúttal a végeredmény is. Ezzel a 2-1-es vereséggel az United a 14. helyen áll 11 ponttal, míg a városi rivális Manchester City 23 egységgel várja a folytatást a tabella élén.

Rejtélyes módon eltűnt a borsodi őzállomány harmada

A szakértők sem tudják, mi áll a jelenség hátterében.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.