Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Kerkezék sokkoló győzelme az Arsenal ellen

Kerkez csapata az elmúlt időszak egyik legnagyobb meglepetését okozva legyőzte az Arsenalt, akiknek ezen a mérkőzésen semmi nem jött össze.

...svg content...Fotó: Mikel Arteta, az Arsenal vezetõedzõje a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjének Bayern München - Arsenal visszavágó mérkõzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. április 17-én. MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal a Bournemouth otthonában szenvedett vereséget, ami ziccert jelent a riválisok előtt. Annak ellenére, hogy a londoniak 60 percet emberhátrányban játszottak, két komoly helyzetet is elhibáztak, joggal fogták a fejüket a szurkolók.

A hazai csapatnak még szerencséje is volt, kisebb csoda, hogy nem kaptak gólt, majd egy begyakorolt figurát követően szögletből megszerezték a vezetést. Azzal az Arsenal számára már inkább az volt a cél, hogy 1 ponttal távozzanak. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Nem jártak sikerrel, és egy védekezési hiába végén összehoztak egy büntetőt is Kerkezéknek. Arteta csapatára alig lehetett ráismerni, jogosan járt a fejmosás a csapatnak, mert így nem lehet bajnokságot nyerni.

A Liverpoolra is fontos rangadó vár, vasárnap délután a Chelsea-t fogadják, ami igazi csúcsrangadónak ígérkezik. A tévé élőben adja a mérkőzést, melyet Szoboszlai miatt is érdemes lesz figyelemmel követni.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.