Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Haaland mintha pályán sem lett volna, sokba is került (videó)

Egy újabb bizonyíték arra, ha Haalandnak nem megy a játék, az igencsak problémás tud lenni a Manchester City számára.

...svg content...Fotó: Erling Haaland, a Manchester City játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Tottenham Hotspur mérkőzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2023. december 3-án. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester City nagyon sokat köszönhet Haaladnak, aki nélkül aligha lennének ilyen eredményesek. Adódik a kérdés, mi lesz, ha egy nap nem akar Angliában játszani, és ez akár már jövő nyáron bekövetkezhet.

A pletykák szerint a spanyol bajnokság felé venné az irányt, ahol a Barcelona vagy a Real Madrid játékosa lenne. Mbappéhoz hasonlóan le kellene mondania az extra magas fizetéséről, amit most a Manchester Citynél kap. Sok múlik azon is, hogyan teljesít az új szezonban a City, akik gödörbe kerültek. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Az Arsenal után a Newcastle ellen sem nyertek, amivel nagyon jó helyzetbe hozták a londoniakat és a Liverpoolt. Arteta csapata a végjátékban nyert, addig a Liverpoolnak nem kellett ennyire izgulnia, és Szoboszlai nagyon közel járt ahhoz, hogy betaláljon.

Haaland viszont szinte a pályán sem volt szombaton, annyira eltűnt a mezőnyben. Szenvedett is emiatt a City támadójátéka, Guardiolának van min gondolkoznia, ez most egy még szorosabb bajnoki szezon lehet számukra.