Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Máris nagy rangadóval indul a szombat délután az angol bajnokságban

Papíron mindenképpen egy rangadó vár ránk szombaton kora délután az angol bajnokságban, és nem biztos, hogy könnyű dolga lesz a Manchester Citynek.

...svg content...Fotó: Erling Haaland, a Manchester City játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokág Chelsea-Manchester City mérkõzésén a londoni Stamford Bridge Stadionban 2024. augusztus 18-án. MTI/EPA/Tolga Akmen
Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A Manchester City ugyan továbbra is veretlen, már van egy döntetlenjük, így oda a 100%-os forma. Az utolsó utáni pillanatokban egyenlítettek az Arsenal ellen hazai pályán, hiába voltak egy félidőn át emberelőnyben.

A Liverpool köszönte a lehetőséget, és hirtelen 1 pontra olvadt a hátrányuk, miközben az Aston Villa is 12 pontos, addig az Arsenal 11 ponttal várja a folytatást. Izgalmasnak alakulnak az események, mivel a Chelsea és a Newcastle sem rajtolt rosszul, ott vannak az üldözők között 10 ponttal. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Emiatt is lesz érdekes a mai meccs kora délután a Newcastle és a Manchester City között, amit természetesen élőben közvetít a televízió. Minden okunk megvan arra, hogy figyeljük az eseményeket, már csak Szoboszlai Dominik miatt is, aki hamarosan ismét pályára léphet.

A mérkőzést 13 óra 30 perctől adja a Spíler 1 TV, de már 13 óra 20 perctől minden erről a meccsről fog szólni. Előtte pedig 12 óra 45 perctől jön a megszokott előzetes műsor az angol bajnokokságról.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.