Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,17 Ft
Euró
394,24 Ft
Font
470,99 Ft
Bitcoin
63,638 $

Videó a Manchester City döbbenetes egyenlítő gólja az Arsenal ellen

Az Arsenal játékosai azonnal a földre rogytak, miután már a kezükben érezhették a győzelmet, de hiába, nem bírták ki a nyomást.

...svg content...Fotó: Gabriel Magalhaes, az Arsenal játékosa (k) gólt lő az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Arsenal mérkőzésen Manchesterben 2024. szeptember 22-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Manchester City és az Arsenal egy nagyon emlékezetes mérkőzésen van túl a angol bajnokságban, amit a Liverpool a győzelme után a páholyból figyelhetett. A lehető legjobb eredmény született Szoboszlai Dominikék szempontjából, így a korábbi váratlan vereségük már el is felejtődött.

Ugyan Haaland a 9. percben betalált, Calafiori gyorsan, a 22. percben egyenlített. Sőt, még az első félidő lefújása előtt a hosszabbításban fordítottak a City ellen, akik ezzel hazai pályán kerültek hátrányba. Soron kívül Orbán Viktor a gigabírságról: annak a fedezetét nem a magyar emberek fogják előteremteni

Trossard nagyon korai (45+8′) kiállítása viszont erősen befolyásolta a mérkőzést, de az Arsenal majdnem így is győzelemmel távozott. Egészen a 98. percig tartották magukat, amikor egy kapu előtti kavarodás végén a hálóban kötött ki a labda, és azzal mindennek vége volt.

Az Arsenal játékosai nem akarták elhinni, amit látnak, többen a földre rogytak, rendkívül igazságtalannak érezték a bekapott gólt. A vendégek mindössze 5x próbálkoztak az angol derbi alatt, amiből 2 gól született, addig a City 33x vette célba a kaput, melyből 11 tartott kapura. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetjük meg.

Júliusban már bruttó 636 700 forint volt az átlagkereset Magyarországon

Ez pedig összességében 13,9 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Kormányszóvivő az önkéntesek regisztrációjáról: nálunk az aljegyző kijött egy papírral

Vitályos Eszter az Árvízinfón úgy fogalmazott, azokról „nagyon nehéz bármiféle regisztrációt vezetni, akik megjelennek a gáton egy lapáttal a kezükben, de sehol nem jelentkeznek be”.