Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Szoboszlai Dominik ismét kezd a Liverpoolnál, jön a meccs

Élőben adja a televízió az angol bajnokit, amin Szoboszlai Dominik kezdőként fog szerepelni az Anfield Roadon.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa ünnepel, miután gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott AC Milan-Liverpool mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2024. szeptember 17-én. A Liverpool 3-1-re győzött. MTI/AP/Luca Bruno
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Eljött a nagy nap, Szoboszlai Dominik ismét pályára léphet, nem sokkal azután, hogy gólt szerzett az AC Milan ellen a Bajnokok Ligájában. A magyar sztárjátékos kiválóan játszott, így nem is lehetett kérdés, hogy megint kezdeni fog.

A szezon legeleje óta ott van a kezdőben, és végig a pályán lehet, ami ugyancsak beszédes. Keményen dolgozik Szoboszlai, és rendre a csapatot részesíti előnyben, talán emiatt sem lő annyi gólt, mint amennyit az edzője várja, hiszen önzetlen. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Ezúttal a Bournemouth ellen került be a kezdőbe, amit élőben közvetít a televízió. Egy héttel ezelőtt a Nottingham Forest óriási meglepetést okozott, ezt most mindenképpen szeretnék elkerülni, és minimum egy góllal nyerni, hiszen a Manchester City továbbra is 100%-os.

Nunez visszakerült a kezdőbe, addig Gakpo és Jota a kispadon foglal helyet, akárcsak az új igazolás, Chiesa. Várhatóan mindhárom be fognak állni, főleg, ha valami nem úgy alakul, mint azt Slot tervezte.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.