Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Szoboszlai Dominik gólpasszával ütötte ki a Liverpool a Manchester Unitedet

Kisebb csoda, hogy a Liverpool „csak” 3-0-ra nyert a Manchester United ellen, tekintve a helyzeteket az Old Traffordon.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A mérkőzést megelőzően nagy volt a várakozás, bár már az első fordulóban látszott, hogy Ten Hag irányításával semmivel nem lett jobb a Manchester United, cserébe annyi pénzt költött el igazolásokra a szezonok alatt, mint égen a csillag.

Rengeteg szurkolónál telt be a pohár, addig a holland szinte soha nem hibáztatja magát, és azzal példálózik, hogy a Manchester City mögött ők nyerték a legtöbb kupát az elmúlt időszakban. Többen „sokkot” kaptak, amikor kiderült, a vezetőség nemhogy nem rúgja ki Ten Hagot a siralmas szezon után, még új szerződést is kínáltak neki. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ten Hag legutóbb a Liverpool ellen vallott csúfos kudarcot, Szoboszlai Dominikkel a kezdőben, aki ismét nagyot ment, gólpassza is volt. Nem egy gólt lőhetett volna a magyar középpályás, mint az United gyakorlatilag esélytelen volt.

Kínos vereség lett a vége

Az első két gólt Casemirónak köszönhetik, aki nemcsak lassú, hanem nagyon körülményes is. A 7. percben még megúszták, nem adták meg Alexander-Arnold gólját Salah leshelyzete miatt, majd jött Díaz, aki a 35. és a 42. percben gyakorlatilag eldöntötte a meccs sorsát. Mindkét gólpasszt Salah adta, aki nem elégedett meg ennyivel.

Az 56. percben Szoboszlai passzából talált be, amivel Onana megint nem tudott mit kezdeni. Az United kapusa nem volt a helyzet magaslatán, már a kirúgásai sem ültek, teljesen szétesett Sir Alex Ferguson egykori csapata, aki a helyszínen nézte végig a kínos vereséget.

Erősen valószínűtlen, hogy Ten Hagot kirúgják hétfőre, de ez egy újabb bizonyíték lehet arra, hogy a vezetőség súlyos hibát követett el, ami újabb szezonjukba kerülhet. A Liverpool 100%-os, akárcsak a Manchester City, és 9 ponttal várják a folytatást, addig a Manchester United a 14. 3 megszerzett egységgel.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.