Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,13 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,09 Ft
Bitcoin
60,684 $

Óriási összegért igazolt játékost Szoboszlaiék ősi riválisa

A még mindig nagyon gyengén teljesítő Erik Ten Hag újabb súlyos fontmilliókat költött el egy játékosra.

...svg content...Fotó: Unsplash/Adwitiya Pal
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Legutóbb Sir Alex Ferguson kapta meg ezt a fajta bizalmat és támogatást az Old Traffordon, aki a valaha volt legnagyobb edzővé vált. Mindezt nehéz elképzelni Ten Hagról, aki lehetséges, már a hidegebb időjárás beköszönte előtt új munkát kereshet magának, ha így folytatja tovább.

Az első fordulóban is csak neccesen nyert a csapat, majd utána rögtön kikaptak. Hiába az igazolások, Ten Hag irányításával a Vörös Ördögök lassan inkább középcsapatnak tekinthetőek, ami nem méltó hozzájuk. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Mint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal megszerezte kölcsönben Sterlinget, addig a Manchester United egy több mint 60 millió eurós üzlet részeként leigazolta a PSG kegyvesztett játékosát. Manuel Ugarte kizárólag az Unitedhez akart kerülni, ahová 5 évre kötelezte el magát, és a kontraktusa hosszabbítási opciót is tartalmaz további 1 évvel.

Az ESPN azt írja, a hivatalos tájékoztatás szerint Ugarte leigazolása rendkívül fontos volt a klub számára, akit a világ legjobb labdaszerző középpályásai közé sorolnak. A még mindig csak 23 éves játékos a Sportingnál hívta fel magára először a figyelmet, és az uruguayi válogatottban is jól teljesít.

A PSG-ben az elmúlt szezonban 37x lépett pályára, és elmondta, hihetetlen érzés számára egy ekkora klubhoz csatlakozni, amit szerte a világon csodálnak. Scott McTominay viszont távozik a középpályáról, már a Napoli játékosa.