Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,241 $

Törökország meglepheti Hollandiát, és bejuthat az elődöntőbe

Törökország méltó ellenfele lehet Hollandiának az Európa-bajnokság negyeddöntőjében, ahonnan egyenes út vezet az elődöntőbe.

...svg content...Fotó: Török szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Ausztria-Törökország mérkőzést nézik a dortmundi szurkolói zónában 2024. július 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokan gondolták volna, hogy Törökország eljut a negyeddöntőig, de ott vannak, és minden esélyük megvan arra, hogy elődöntősek legyenek. Rendkívül nagy lökést adott számukra az előző mérkőzés, és ha a hollandok túl nagy mellénnyel lépnek pályára ellenük, az sokba kerülhet számukra.

Sorra búcsúznak a favoritok, már Németország és Portugália sincs versenyben. Kroos ezzel lejátszotta pályafutása utolsó meccsét, majd nem sokkal később Ronaldo a közösségi oldalán keresztül üzent, de nem úgy fest, mint aki 39 évesen el szeretné mondani a válogatottságot, ami oly fontos számára. Soron kívül Az árvíz miatt megindult fák veszélyesek, lezárták a Duna-part egy szakaszát Budapestnél

Hollandia és Törökország 21 órától csap össze egymással, amit természetesen élőben közvetít az M4 Sport. Könnyen lehet, hogy az egyik legjobb meccs vár ránk az Eb-n, addig angolok szenvedése tovább folytatódik, most épp Svájc ellen.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.