Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Mbappé a kispadon kezd Hollandia ellen

A francia válogatott ismertette kezdőcsapatát Hollandia ellen, ami elsősorban Mbappé személye miatt volt igazán érdekes.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Mbappé súlyos sérüléséről már mindenki hallhatott, hamar híre ment, azok között is, akik nem követik figyelemmel az Európa-bajnokságot. A franciák csapatkapitánya nagyon csúnyán megsérült, és kiderült, hogy eltört az orra.

Azóta visszatért a pályára, hogy folytassa az edzéseket, majd nem sokkal később már arcmaszkban láthattuk. Az UEFA szabályai szerint kizárólag egyszínű maszkban játszhat a tornán a klasszis csatár, de ennél fontosabb kérdést jelentett, hogy ebben az állapotában egyáltalában bevethető-e. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A legfrissebb hírek szerint mégis meg kell operálni a Real Madrid sztárját, akinek ez egy igen furcsa nyár lehet, de még mindig jobb, mintha a lába törik el. Ugyan Mbappé ott van a csapatban, az a döntés született, hogy nem jelölik a kezdőben, viszont ha nagyon szükség lenne a játékára, valószínűleg beküldik.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.