Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Videón, ahogyan Mbappé felveszi a törött orrára a maszkot

Mbappé láthatóan jó hangulatban, semmi akadálya nem lehet annak, hogy a súlyos sérülése ellenére visszatérjen a pályára az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé orrtörése eleinte nagyon aggasztó volt, és arról szóltak a hírek, hogy operáción eshet át a történtek miatt. Ezt végül elvetették, máskülönben talán az egész Európa-bajnokságot ki kellett volna hagynia egyetlen mérkőzés után.

Nem engedhetnek meg hasonlót maguknak a franciák, Mbappé több mint fontos láncszem, de ha nélküle kell játszaniuk, arra is fel vannak készülve. Erre talán nem lesz szükség, mert időközben újra edzésbe állt, immáron arcmaszkban. Kicsit furcsa őt így látni, viszont számos játékos játszott már ebben a formában, egyesek hosszú heteken át. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Egyelőre nem tudni, mennyi ideig kell viselnie a maszkot Mbappénak, mindenesetre közölték velük, változtatniuk kell a maszk színösszeállításán. Az első fotók után videót is kaphattunk arról, hogyan néz ki Mbappé maszkban, és mindenki láthatja, remek hangulatban van az esti hollandok elleni mérkőzés előtt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.