Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Mbappé nem viselhet francia színekben pompázó arcmaszkot az Európa-bajnokságon

Az UEFA-szabályok szerint Mbappé nem viselhet olyan arcmaszkot az Európa-bajnokságon, ami Franciaország színeit tartalmazza.

...svg content...Fotó: EPA/JENS SCHLUETER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé Európa-bajnoksága nagyon balszerencsésen indult, miután egy ütközés következtében eltört az orra. Rögtön orvosi vizsgálatra szállították, és kilátásba helyezték, hogy még aznap éjjel megoperálják. A szövetség végül úgy döntött, Mbappét nem műtik meg, máskülönben valószínűleg az egész tornát ki kellett volna hagynia.

Azóta visszatért, újra együtt edz a válogatottal, ami jó előjel lehet arra vonatkozólag, hogy pályára lép a ma esti hollandok elleni csúcsmeccsen. Csütörtökön már arcmaszkban edzett, mely Franciaország színeit kapta meg, amit ebben a formában is büszkén viselhet. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Ugyanakkor a Madrid Zone a francia Le Equipe lapra hivatkozva azt írja, Mbappénak egységes színű maszkot kell viselnie, tehát abban a verzióban nem lehet ott a mérkőzéseken, amit legutóbb láthattunk az edzésen.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.