Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,976 $

Szoboszlai szerint túl nagy elvárásokat raktak magukra az Eb előtt

Szoboszlai Dominik elárulta, valójában túl nagy elvárásokat támaszthattak magukkal szemben az Európa-bajnokság előtt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b3) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés után a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. Németország 2-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar válogatott Svájc után Németország ellen is kikapott, hiába nyújtottak jó teljesítményt. Szoboszlainak megvan a véleménye az első gólt megelőző lökésről, ami szerinte szabálytalan volt, így érvényteleníteni kellett volna a találatot, ami nem történt meg.

Marco Rossi szövetségi kapitány dühösen nyilatkozott, és azt mondta, a nap legrosszabb teljesítménye a játékvezetőhöz fűződik. Egyáltalán nem volt kibékülve a munkájával, és Gulácsi Péter is mínium véleményesnek tartja az első gólt, ami eléggé befolyásolta a dolgokat az azt követő időszakban. Soron kívül Valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcmását (videó)

Szoboszlai az M4 Sportnak adott interjújában egyértelművé tette, ők sem így gondolták ezt, nem ez volt a terv, és arra kérte az embereket, higgyék el, nem úgy utaztak ki az Európa-bajnokságra, hogy nem akarnak győzni és továbbjutni.

Hangsúlyozta, kicsit reálisnak kell maradniuk, mert lehetséges, hogy ezzel volt a probléma, hogy nem reálisan gondolkoztak. Úgy érzi, túl nagy elvárásokat raktak magukra, pedig egy igen nehéz csoportba került a válogatott, amit ki is emelt a csapatkapitány.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Elárulta, mindig is próbálta figyelmeztetni erre a csapatot, hogy gondolják végig, kikkel játszanak, miközben ott van a csoportjukban Németország és Svájc, de Skóciát sem írná le, akik az utolsó ellenfeleink lesznek a csoportban.

Jöhet a kötelező online időpontfoglalás a rendelőkbe

A kormány új intézkedéseket vezetett be az egészségügyi ellátás hozzáférhetőségének javítására és az orvos végzettségű kormánytisztviselők bérezésére vonatkozóan.