Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Ezzel a góllal kapott ki hatalmas meglepetésre Belgium Szlovákiától az Eb-n

Nagyon rosszul rajtoltak a belgák, akikre egy igen nehéz folytatás vár a Szlovákiától elszenvedett vereség miatt az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes napon vagyunk túl az Európa-bajnokságon, miközben egyre közelebb kerülünk a németek elleni sorsdöntő mérkőzéshez, amit szerdán rendeznek meg. Egy jó hírt már biztosan kaptak a magyar szurkolók, akik erősen bíznak abban, hogy Marco Rossi csapata képes lesz legyőzni Németországot.

Egyelőre ez egy igencsak furcsa Európa-bajnokság, és nem lehet azt mondani, hogy a csapatok csúcsformában játszanának. Ez erősen betudható a hosszú szezonnak, ami a játékosok mögött van, sokan nem tejesen fittek, másoknak pedig mentális gondjaik vannak. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Mbappé ugyan fitt és fejben is rendben van, egészségügyi problémái akadtak az eltört orra miatt. Ugyan Franciaország legyőzte az osztrákokat egy öngóllal, jelenleg a klasszis támadóért aggódnak, mert félő, hogy ki kell hagynia a következő csoportmeccset. Az is kérdéses, ha pályára lép, mennyire veti vissza a teljesítményét a sérülése.

Románia viszont boldogan hagyta el a pályát, ugyanis 3-0-ra verte Ukrajnát, amivel hozták a kötelezőt. A legnagyobb meglepetést azonban a szlovákok okozták Belgium legyőzésével, és ezzel igencsak felborították az erősorrendet. A mérkőzésről készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.