Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Még hosszabban vonulhatnak a magyar szurkolók a németek elleni meccs előtt Stuttgartban

Nagyszerű híreket kaptak a magyar szurkolók a németek előtti Eb- meccs előtt.

...svg content...Fotó: Magyar szurkolók vonulnak Kölnben a Magyarország - Svájc Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére 2024. június 15-én. Legalább ötezer magyar szurkoló vonult szervezett keretek között a kölni RheinEnergie Stadionba. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan ismét összecsap egymással a német és a magyar válogatott. Az elmúlt időszakban inkább Marco Rossiék okoztak gondokat a németeknek, amire most minden eddiginél nagyobb szükség lenne az Európa-bajnokságon a svájci vereség után. Ádám Martin lát esélyt a győzelemre, és azok, akik leírják a magyar csapatot, hibáznak.

A csapat mindent átbeszélt, amit kellett, már nem foglalkoznak Svájccal, az első félidővel, hanem csak a németek elleni győzelem lebeg a szemeik előtt. Eredménykényszer alatt játszik a válogatott, ám ez közel sem biztos, hogy rossz hatással lesz rájuk. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a kölni nyitótalálkozóhoz hasonlóan a helyi hatósággal együttműködve megteremtette a lehetőségét, hogy a magyar szurkolók szerdán Stuttgartban is együtt vonulhassanak a németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére.

Hosszabb útvonalat kapnak a magyar szurkolók

„A gyülekező hely a Mittlerer Schlossgartennél lesz déltől, a drukkerek ezúttal hosszabb vonulásra számíthatnak, mint szombaton” – mondta az MTI-nek Sipos Jenő. „A vonuláson mindenki saját felelőssége és döntése alapján vesz részt”.

A Középső Kastélykert (Mittlerer Schlossgarten) közvetlenül a stuttgarti főpályaudvar mellett található. Az MLSZ szóvivője felhívta a Németországba utazó drukkerek figyelmét, hogy a kontinensviadal ideje alatt visszaállították a határellenőrzést, ezért mindenki úgy induljon útnak, hogy rendelkezik érvényes okmányokkal, mert a német határnál számítani lehet azok ellenőrzésére.

„Érvényes jeggyel rendelkező szurkolók a meccs napján és másnap 18 óráig ingyenesen használhatják a tömegközlekedést. Életkortól függetlenül csak érvényes jeggyel lehet belépni a stuttgarti stadionba. A létesítmény környékén és belépéskor szigorú ellenőrzés várható, szúró- és vágó-, valamint pirotechnikai eszközök birtoklása rendőri eljárást von maga után” – adott tájékoztatást Sipos Jenő, aki azt tanácsolta a szurkolóknak, hogy töltsék le az EURO2024 applikációt, továbbá kövessék az MLSZ honlapját és közösségi csatornáit.

A szóvivő kifejtette, továbbra is javasolják mindenkinek, hogy regisztráljon konzuli védelemre, hogy a helyszínen tartózkodó konzulok bárkinek segítséget nyújthassanak bármilyen probléma esetén. A svájciaktól szombaton elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyarok szerdán a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5-1-re legyőző németekkel csapnak össze Stuttgartban.

Liner/MTI

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.